Familjepolitik

Debatten HFN dragit igång i DN om familjepolitiken fortsätter

Skolresultaten för svenska elever i OECD:s Pisamätning sjönk i varje mätning mellan 2000 och 2012 – i samma takt som allt fler barn gått i förskola allt tidigare. Försämringen av skolresultaten har därefter bromsat upp något sedan fler elever uteslutits från statistiken. I Finland däremot, som erbjuder hemvårdsstöd under de tre första åren och som i alla år haft färre små barn i förskola, toppar Pisamätningarna.

Läs mer >>

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *