Hemmabarnens Dag!

Info om Hemmabarnens Dag

För tredje året i rad så firar vi nu Hemmabarnens Dag den 13 maj. Häng med du också och fira med dina barn på deras alldeles egna dag. Både förra året och i år blir corona-säkert, firande så därför firar familjerna själva och delar sedan sin dag med andra medlemmar i Hemmaföräldrars nätverk – originalet. Vi delar gemenskapen och glädjen på nätet istället. Är du inte redan medlem i Sveriges ledande hemmaföräldrarorganisation? Gå med och bygg nätverk med över 4 100 andra föräldrar som valt tid för barn och balans mellan familj och arbete. Facebookgruppen hittar du här: Hemmaföräldrars nätverk – originalet

Läs mer >>

About the author

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *