Hemmabarnens Dag

Hemmabarnens Dag!

Info om Hemmabarnens Dag

För tredje året i rad så firar vi nu Hemmabarnens Dag den 13 maj. Häng med du också och fira med dina barn på deras alldeles egna dag. Både förra året och i år blir corona-säkert, firande så därför firar familjerna själva och delar sedan sin dag med andra medlemmar i Hemmaföräldrars nätverk – originalet. Vi delar gemenskapen och glädjen på nätet istället. Är du inte redan medlem i Sveriges ledande hemmaföräldrarorganisation? Gå med och bygg nätverk med över 4 100 andra föräldrar som valt tid för barn och balans mellan familj och arbete. Facebookgruppen hittar du här: Hemmaföräldrars nätverk – originalet

Läs mer >>

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *