hemmaföräldrar

Föreläsning om varför de tre första åren är så viktiga

Vill du lära dig mer om varför de första tre åren är så viktiga? Madeleine Lidman, grundare av Hemmaföräldrars nätverk – originalet berättar i den här digitala föreläsningen om vad du bör känna till som förälder kring små barns behov, utifrån forskning om anknytning, neurobiologi och utvecklingspsykologi.

Anmäl dig via formuläret nedan så får du en länk till den digitala föreläsningen. Skriv gärna eventuella frågor i rutan för meddelande. Du behöver ladda ner Zoom för att kunna följa föreläsningen. Har du inte redan programmet i din dator kan du ladda ner Zoom här >>

Betalning till föreläsningen sker via Swish och du får ett kvitto på betalningen via den mejladress du uppgivit vid anmälan.

Anmäl dig här till föreläsningen – Därför är de tre första åren så viktiga
För- och efternamn är ett måste för godkänd anmälan och betalningen ska swishas direkt i samband med ansökan.

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *