Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

2 svar på ”Tredagarsinskolningen är inte forskningsbaserad

  • Helene Rolfart

    Hej, arbetat som förskollärare i över 30 år och skulle aldrig gå med på att skola in små barn på 3 dagar. I kommunen jag arbetar har vi föräldraaktiv inskolning men på minst två veckor.
    Dagens grupper är på tok för stora och som lärare / pedagog lever du med konstant samvetsstress.

  • Finns det ens förskolor som inte kör 3 dagars inskolning? Vad jag hört från folk som har barn, är att ”alla” förskolor kör 3 dagars inskolning numera. Är det någon som vet vilken förskola i Stockholm godkänner längre inskolning än 3 dagar, eller om de ens finns? tacksam för tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *