EkorrhjulethemmaföräldrarTid för barn

Så maximerar du föräldraledigheten och stannar hemma längre

Redan innan den första graviditeten visste Sofia Nordström och hennes man Daniel att de ville få vara hemma länge med sina barn.

Sofia hade själv varit hemma länge och de bestämde att de inte ville att barnen skulle börja förskolan innan det yngsta barnet var tre år.

– Jag har sett så många par som skaffar barn, bygger hus, gifter sig, in på förskola och förstör sina förhållanden på det. Det blir sån stress, för fulla dagar; stressa till förskola, hämta, fort laga mat, i säng. Jag ville inte hamna där. Jag vill att vårat förhållande ska hålla.

Läs mer >>

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *