Hemmaförälderhemmaföräldrarhemmaomsorg

Hemmaföräldern Emmelie ger sina bästa tips för hur du hoppar av ekorrhjulet

Emmelie Lindström, medlem i Hemmaföräldrars nätverk – originalet, ger sina bästa tips hur du får råd att hoppa av ekorrhjulet.

Vi lever bara en gång. Varför skynda och pressa oss genom fem av veckans sju dagar, när livet bjuder på en tid som aldrig kommer åter? Det frågade sig Emmeli Lindström, 33, och valde att vara hemmamamma under småbarnstiden.

– Jag har valt att finnas till fullo här i hemmet för mina barn, fram till den dagen de börjar skolan. Vi avstår helt enkelt förskola och fritids, till fördel för ett helt obeskrivligt häftigt kapitel i livet som jag bara vet kommer följa oss varmt i hjärtat, livet ut, berättar hon.

Läs mer >>

Läs också:

Så hoppar du av ekorrhjulet

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *