hemmaföräldrar

Tack för alla tips om nya tankesätt, hur pusslet ska läggas och ekonomin kan maxas

”Tack för allt jag fått lära mig om nya tankesätt, hur pusslet ska läggas, hur ekonomin kan maxas, hur det till synes omöjliga ofta går att lösa om viljan finns – nu avslutar vi en tråkig inskolning, mässar föräldraledighetslagen för arbetsgivaren och går ner till deltid båda två. Jämlikare blir det inte och barnen får vara hemma om de vill. Blir så inspirerad av era livsval!
Linda,
hemmaförälder

Hemmaföräldrars nätverk – originalet har hjälpt tusentals föräldrar och barn till ett helt annat liv, långt borta från ekorrhjulet och långa dagar för barnen i förskola. Det koncept vi erbjuder är unikt och helhetskonceptet med att ha ett aktivt nätverk med över 5 000 medlemmar där föräldrar kan få råd, stöd och inspiration varje dag, året om – samt en hemsida med ständigt nya faktaspäckade artiklar, plus att vi har en egen podd, tidning, ett instagram-konto och mängder med lokala grupper över hela landet samt olika specialgrupper – gör att vi kan hjälpa många precis när de behöver det.

Det ÄR tufft att upptäcka att standardlösningen med heltidsarbetande föräldrar och barnet i förskola från ett års ålder inte fungerar och då är det tryggt att ingå i en stor gemenskap med tusentals andra föräldrar för att få modet att ta ut en ny färdriktning med tid för barn och balans mellan familj och arbete. 

Madeleine Lidman
Hemmaföräldrars nätverk – originalet

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *