hemmaföräldrar

Hemmaföräldrar ett registrerat varumärke

Lite glada nyheter

Inför att jag ska ge ut min bok så har jag efter olika varumärkesintrång nu svart på vitt att Hemmaföräldrar är mitt registrerade varumärke. Jag skulle också bli så glad och tacksam om ni INTE stöttar de som gör intrång på mitt varumärke.

Arbetet med att sätta ordet hemmaföräldrar och själva betydelsen har jag ägnat över 20 år till. När andra pratat hemmafruar och använt det ordet i artikel efter artikel och i olika sammanhang – har jag använt hemmaföräldrar för att sätta ordet, då jag tycker att det bättre beskriver vad hemmaomsorg handlar om: att stanna hemma längre än normen och ha den huvudsakliga omsorgen om barnet i hemmet. (Sedan VEM som är hemma är det upp till varje familj att själv bestämma).

Jag har arbetat hårt, varje dag sedan 2001 – tillsammans med mitt fantastiska nätverk av hemmaföräldrar och vi har gjort en enorm insats med att lyfta hemmaföräldrarnas sak och rätten för föräldrar att välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

I sanning en glädjens dag idag. Ni är bäst alla fina hemmaföräldrar!

Ha en fin dag alla,
Madeleine

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *