Föräldraskap

Nej du kan inte gå ut offentligt med att du ångrar att du skaffat barn

Jag är hemskt ledsen om jag gör någon obekväm nu men det kan aldrig vara okej att gå ut offentligt med att man ångrar sina barn. Vad tråkigt om du som förälder känner så, men om det är din känsla så har du ett ansvar för att tag i den och göra något åt den. Den känslan kommer inte bara av en tillfällighet. Något du har varit med om tidigare gör att du känner så här. Du får helt enkelt gå och prata med en psykolog och lära dig hantera den här känslan. För dina barn är du som förälder nämligen hela deras värld.

Läs mer >>

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *