FamiljepolitikFöräldraförsäkringen

Politikerna glömmer det viktigaste när de pratar föräldraförsäkring – barnet

BebisAlmedalen 2017: Partiernas kvinnoförbund övertriumpar varandra i hur de ska tvångskvotera mer för att förbätra kvinnors villkor.
Det är ingen hejd på vilka fördelar som kommer att uppnås med tvångskvotering. Män och kvinnor kommer att tjäna lika mycket, vips försvinner alla skillnader som handlar om att en majoritet av kvinnorna arbetar i offentlig sektor med låga löner och männen i privat sektor med högre löner. Vi kvinnor kommer också att få bättre pensioner – att det säkerligen inte kommer att finnas några pensionspengar kvar om några år är inget problem alls. Vips så kommer också alla höga sjukskrivningstal hos småbarnsmammor att försvinna, för att kvinnor är så sjuka beror ju på de lata männen som inte tar sitt ansvar men delar vi exakt lika på dagarna så kommer männen börja hjälpa till.

Läs mer >>
L
äs också:
Östländer har den bästa föräldraförsäkringen
Dygnet-runt-förskolor ska lösa problemen som följer av mer tvångskvotering

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.