Familjepolitik

Nya partier bättre på små barns behov

Madeleine Lidman och Susanne Nyman FurugårdFörra året pratades det inte alls i Almedalen om vad barn 0-6 år behöver. Därför åkte vi dit i år med vår namninsamling Power to Parents 2018, som är partipolitiskt oberoende och vill att föräldrar ska få större möjligheter att utgå från det enskilda barnets behov och ge barnet den tid det behöver. Många barn får inte det i dag och det ökar risken för att barnet ska drabbas av psykisk ohälsa längre fram i livet. Något som kostar både i lidande och pengar.

Läs mer >>

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.