Arbete

Hemmatiden utvecklar kreativiteten

blommaHemmatiden borde självklart vara en merit i en cv … som det är i många andra länder. Den förälder som är hemma utvecklar bland annat sin: kreativitet, flexibilitet, effektivitet samt förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. Självklart är det därför ingen hemlighet att många hemmaföräldrar också startar eget. Hemmaföräldrars nätverk har därför en facebookgrupp för HFN:are med eget företag. Hit är också du som går i ”starta-eget-tankar” välkommen – och här kan du får råd, tips och stöttning från andra.

Hemmaföräldrar med eget företag – facebookgrupp
Hemmaföräldrar med eget företag – sida

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.