Hemmatiden utvecklar kreativiteten

blommaHemmatiden borde självklart vara en merit i en cv … som det är i många andra länder. Den förälder som är hemma utvecklar bland annat sin: kreativitet, flexibilitet, effektivitet samt förmågan att ha många bollar i luften samtidigt. Självklart är det därför ingen hemlighet att många hemmaföräldrar också startar eget. Hemmaföräldrars nätverk har därför en facebookgrupp för HFN:are med eget företag. Hit är också du som går i ”starta-eget-tankar” välkommen – och här kan du får råd, tips och stöttning från andra.

Hemmaföräldrar med eget företag – facebookgrupp
Hemmaföräldrar med eget företag – sida

About the author

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla.