Små barns behov

Skriv på namninsamlingen för Lilleman och låt honom få träffa sin jourfamilj igen

När Lilleman är 1 1/2 år ser han den mamma och pappa han bott med hela sitt liv försvinna iväg ut genom dörren. De går och han försöker springa efter. Han förstår inte vad som händer och varför han lämnas hos några människor han bara träffat under en kort period. Lilleman vet inte att han aldrig kommer att få se dem igen, att de ”bara” var hans jourfamilj och att det nya familjehemmet han placerats i bestämt att han aldrig ska få träffa den familj igen som varit hela hans värld. Skriv på namninsamligen så Lilleman får träffa de människor som han växt upp med och älskar och som älskar honom.

Skriv under namninsamlingen här: 
https://www.skrivunder.com/lat_lilleman_fa_traffa_familjen_han_vaxte_upp_med?s=100952224

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *