Hemmaförälder

Wikipedia stämplar hemmaföräldrar

Skärmdump FB-inläggI dag kom det till min kännedom att jag och min familj är med i en sekt.
Mycket intressant. Har man som vi i vår familj valt att själva stå för omsorgen av sinabarn, genom att välja bort förskola, så är man tydligen en människa som några vill stoppa in i ett sånt fack.
Kan ju medge att jag tidigare hört från alla sorters håll och kanter att man är lite underlig som själv orkar och vill ansvara för våra barns vägledning i livet, men nu tog man i så man sket ner sig och föreslog sekt

Läs mer >>

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.