Amning

Amningsuppror: Lagstifta om skydd för ammande mammor

Stefan MalmesjöI ett alltmer barn- och kvinnofientliga samhälle är det hög tid att sätta ner foten och sätta ramar för det självklara: Kvinnor ska ha rätt att kunna röra sig  ute även när de ammar och de ska ha rätt att ge sitt lilla hungriga barn mat!

Var är alla politiker nu som skriker så högljutt om jämställdhet? Tror de att allt är klappat och klart nu när de (S, V, MP. L  och C) tagit bort vårdnadsbidraget (som garanterade att en förälder kunde stanna hemma längre med sin SGI och sin anställning tryggad).

Läs mer >>

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.