Barnomsorg

I stället för vårdnadsbidraget

TeckningSedan regeringen tagit bort vårdnadsbidraget försöker många familjer hitta andra lösningar för att kunna vänta med eller hoppa över förskolan helt. En del väljer att studera andra att arbeta extra och många upplever att det blir svårt att få ihop tillvaron. Då kan det vara en idé att gå samman med en annan familj och hjälpas åt med omsorgen om barnen. Om du studerar halvtid och arbetar halvtid så kan ni hjälpas åt med barnen i ett tvåfamiljssystem. För att ta reda på mer men även annonsera efter en annan familj att arbeta ihop med så gå med i vår nystartade grupp: Hemmaföräldrar som driver tvåfamiljssystem.

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.