Barnomsorg

Därför är det bra att ha barnen hemma

Glada barn och en hundBarn är olika – och vilka känner sina bäst om inte föräldrarna? Men ändå verkar många ha svårt för att föräldrar till exempel väljer annan omsorg om barnen än förskola. Därför har vi på Hemmaföräldrars nätverk tagit och rett ut begreppen lite grann. Har du föräldrar, vänner och bekanta eller andra anhöriga som tycker att det är deras rättighet att ifrågasätta DITT val att omsorgen om barnen hemma? Skriv ut det här informationsbladet och ge dem (med ett stort leende). Vi är olika – vi gör olika val mer dramatiskt är det inte.

Därför är det bra att ha barnen hemma

Hemmaföräldern

Mamma till tre barn som arbetat för valfrihet i över 20 år och som aktivt arbetat för att stötta, inspirera och ge föräldrar modet att våga följa sin magkänsla och välja tid för barn och balans mellan familj och arbete.