Unga mår sämre än sina föräldrar

 

Dagens tonåringar tillhör den första generation som växer upp med sämre hälsa än sina föräldrar. SvD har undersökt hur unga mår idag och jämfört med när föräldrarna var i samma ålder. Mönstret är tydligt: det var bättre förr.
Läs mer >>

Hemmaföräldrars kommentar: Ibland känns det som om det kan komma hur många rapporter som helst som säger samma sak, ändå händer inte någonting. Istället mumlar proffstyckare och vänstermedia om att "de minsann inte är säkra på att den psykiska ohälsan ökar". Expressens ledarsida går så långt att de kräver Barnombudsmannen Lena Nybergs avgång när hon rapporterar om att den psykiska ohälsan ökar även hos de minsta barnen, 0-6 år.

Hur kan de som ska stå på de svagas sida, (som ska skydda och ge en röst åt våra allra minsta - det viktigaste vi har - våra barn), svika barnen och "skjuta budbäraren" hela tiden. Tack Svenska Dagbladet för att ni ställer er på barnens sida. Och lägg gärna ned Folkhälsoinstitutet som fortsätter att bygga sina "sanningar" på myter istället för fakta.

 

Och så återigen en liten fråga till regeringen:
- När kommer en undersökning som visar om det finns ett samband mellan den ständigt ökande psykiska och fysiska ohälsan hos barn och den (s) styrda familjepolitik som bedrivits i decennier där föräldrar med ekonomiska styrmedel tvingas att lämna ifrån sig sina barn vid ett års ålder för att gå ut och arbeta heltid?

 

Till Reinfeldt: När kommer valfriheten - när kommer vårdnadsbidraget?

 

Madeleine Lidman

 

 


 

Första sidan